Residencia Le Blue - Van Olst Real Estate Curaçao
English Van Olst Real Estate Curaçao

Residencia Le Blue


Residencia Le Blue (1 van 12):  keuken
Residencia Le Blue (2 van 12):  woonkamer
Residencia Le Blue (3 van 12):  uitzicht
Residencia Le Blue (4 van 12):  slaapkamer
Residencia Le Blue (5 van 12):  badkamer
Residencia Le Blue (6 van 12):  slaapkamer
Residencia Le Blue (7 van 12):  18 Holes Golf course
Residencia Le Blue (8 van 12):  Green
Residencia Le Blue (9 van 12):  Green
Residencia Le Blue (10 van 12):  zwembad nabij strand
Residencia Le Blue (11 van 12):  strand
Residencia Le Blue (12 van 12):  strand met schaduw
 
Vraagprijs   vanaf ANG 2.650 per maand
Terrein   ca. 160 m2 eigendom
Bebouwd   ca. 160 m2
     
   
Slaapkamers  
Badkamers  
     

Meer informatie?
Naam  
E-mailadres  
Telefoon  
Vragen / opmerkingen
  

Residencia Le Blue

Deze prachtige appartementen liggen boven op een berg in Blue Bay Heights, de meest exclusieve sectie van Blue Bay Golf & Beach Resort. De appartementen worden omringd door prachtig aangelegde tuinen met volwassen palmbomen en er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en volop parkeerruimte. Vanwege de hoge ligging wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende passaatwind.

Het project bestaat uit 8 gebouwen met ieder 4 appartementen en ziet er daarom erg charmant uit. De gebouwen zijn voorzien van dubbelzijdige muren die geisoleerd zijn met foam. Hierdoor ontstaat een sublieme isolatie die resulteert in een aanzienlijke besparing op de electrakosten tot wel 40 procent!

De appartementen liggen allen op de begane grond. Via een royale entrée komt u in de mooie lichte woonkamer met open keuken en een schuifpui naar het grote overdekte terras.

De hoofdslaapkamer heeft een royale inloopkast en een prachtige en suite badkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het terras. De twee gasten slaapkamers delen de tweede gemeenschappelijke badkamer. Er is een aparte bergkast in de hal met voldoende ruimte voor een wasmachine / droger. De appartementen worden geleverd met een standaard keuken die erg compleet is uitgevoerd. Desgewenst kan tegen meerprijs een andere uitvoering van de keuken geleverd worden (geldt niet voor alle appartementen).

De appartementen komen inclusief:
- aansluiting voor telefoon en internet
- aparte bergruimte of parkeer garage
- air conditioning in de slaapkamers
- gratis gebruik van gemeenschappelijk zwembad met palapa en kunstgras
- Blue Bay beach pas

Beschikbare kavels. Prijzen zijn kosten koper.
Nummer

Type woning

status

Huursom

Koopsom

G1

Showmodel

gemeubileerd

ANG 3.750,-

ANG 880.000,-

H4

Penthouse

Ongemeubileerd

ANG 3.050,-

ANG 930.000,-

H3

Penthouse

Ongemeubileerd

ANG 3.050,-

ANG 930.000,-

G4

Penthouse

Ongemeubileerd

ANG 2.950,-

ANG 930.000,-

G3

Penthouse

Ongemeubileerd

ANG 2.950,-

ANG 930.000,-

F4

Penthouse

Ongemeubileerd

ANG 2.950,-

ANG 930.000,-

F2

Begane grond

Ongemeubileerd

ANG 2.650,-

ANG 880.000,-

F3

Penthouse

Gemeubileerd

ANG verhuurd

ANG 930.000,-

D4

Penthouse + G

Ongemeubileerd

ANG 3.050,-

ANG 930.000,-

C2

Begane grond + G

Ongemeubileerd

ANG 2.850,-

ANG 880.000,-

C3

Penthouse

Ongemeubileerd

ANG 3.050,-

ANG 930.000,-

A2

Begane grond

Ongemeubileerd

ANG 2.650,-

ANG 730.000,-


Vanuit diverse appartementen is er prachtig uitzicht over een groot stuk van het eiland, dan wel gedeeltelijk zeezicht. De appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Blue Bay Resort is een erg gewilde locatie voor veel grote bedrijven en ook voor veel gezinnen. Belt u ons voor een bezichtiging!

Blue Bay Golf & Beach Resort
Geniet van het goede leven op dit prachtige resort met een van de mooiste stranden van de Caribbean. Geniet van het prachtige uitzicht, de 18-holes golfbaan en de vele faciliteiten die dit resort te beiden heeft.

Security
Er is 24/7 bewaking op het hele resort.

lokatie
Blue Bay is centraal gelegen op slechts enkele minuten van het vliegveld en Willemstad waar u een keuze kunt maken uit de vele restaurants, winkels en musea. Blue Bay golf baan
Alle woningen en kavels zijn gesitueerd rond de 18-holes golfbaan. Deze golfbaan is een van de mooiste in de Caribbean en staat bekend om haar spectaculaire lokatie en de prachtige vergezichten.

De baan is zelfs voor de geoefende speler een utdaging dankzij het ontwerp, de altijd aanwezige passaatwind en diverse holes waarbij u over of net naast de Caribische zee uw afslag maakt. Omdat het weer op Curacao altijd goed is, is de golfbaan het hele jaar geopend. De baan heeft een mooie driving range en putting green, een pro-shop met uitgebreid assortiment en een prachtige clubhuis met uitzicht over zee.

Blue Bay Beach
Op het perfect onderhouden strand van Blue Bay bieden de talloze palmbomen bescherming tegen de altijd schijnende zon. Het helder blauwe water van de baai en de tropische temperaturen zorgen ervoor dat iedere dag een stranddag is.

Het restaurant Azurro biedt een uitgebreid menu en bij de beach bar kunt u terecht voor een heerlijk verkoelende cocktail.

Voor bezoekers zijn er bovendien comfortabele ligbedden, douches, binnen- en buiten douches en kleedkamers. Bij de allerkleinste bezoekers zijn vooral de speeltuin en het zoet water zwembad met kinderbadje populair.

Aktieve bezoekers kunnen gebruik maken van het beach volleybal veld of een zeilboot huren. Voor een relax massage kunt u terecht in het paviljoen op het strand. Verder is er een PADI- gecertificeerde duikschool, een bikini shop en zijn er tennisbanen en een fitness ruimte.

links
Blue Bay Golf Course
Restaurant Azzurro


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.