Boca Gentil S15 - Van Olst Real Estate Curaçao
English Van Olst Real Estate Curaçao

Boca Gentil S15

Hooggelegen Luxe villa aan Caribische zee

Boca Gentil S15 (1 van 22):  aanzicht
Boca Gentil S15 (2 van 22):  zwembad
Boca Gentil S15 (3 van 22):  test
Boca Gentil S15 (4 van 22):  avond
Boca Gentil S15 (5 van 22):  aanzicht
Boca Gentil S15 (6 van 22):  keuken
Boca Gentil S15 (7 van 22):  porch
Boca Gentil S15 (8 van 22):  woonkamer
Boca Gentil S15 (9 van 22):  woonkamer
Boca Gentil S15 (10 van 22):  slaapkamer
Boca Gentil S15 (11 van 22):  plattegrond
Boca Gentil S15 (12 van 22):  strand
Boca Gentil S15 (13 van 22):  sunset
Boca Gentil S15 (14 van 22):  zwembad
Boca Gentil S15 (15 van 22):  strand
Boca Gentil S15 (16 van 22):  luchtfoto
Boca Gentil S15 (17 van 22):  luchtfoto Boca Gentil Resort
Boca Gentil S15 (18 van 22):  Zoutpannen Jan Thiel met flamingo's
Boca Gentil S15 (19 van 22):  Papagayo Beach Club
Boca Gentil S15 (20 van 22):  Papagayo Beach Club
Boca Gentil S15 (21 van 22):  Papagayo Beach Club
Boca Gentil S15 (22 van 22):  luchtfoto
 
Vraagprijs   ANG 4.566.000    k.k.
Terrein   ca. 1.250 m2 eigendom
Bebouwd   ca. 460 m2
Bouwjaar   2010
   
Slaapkamers  
Badkamers  
Appartement   1

Meer informatie?
Naam  
E-mailadres  
Telefoon  
Vragen / opmerkingen
  

Boca Gentil S15

Deze villa biedt extra privacy aan de westzijde van de kavel. Er loopt een pad naar een uitkijkpunt. Hierdoor ligt de villa S14 verder weg dan normaliter.

Boca Gentil , information

Lokatie
Boca Gentil ligt te Jan Thiel op Curaçao, één van de meest bekende en populaire plekken op het eiland.

Architectuur en materialen
''Voor de woningen op Boca Gentil heb ik mij laten inspireren door de prachtige locatie. De blauwe zee, de frisse passaatwind en de natuurlijke vegetatie zijn bepalend.

De villa's en appartementen passen heel natuurlijk op deze bijzondere plek. De woningen zijn heerlijke 'beachhouses' Caribische vormgeving met een moderne touch'' aldus architect Cees den Heijer.

Met hun frisse Caribische kleuren en daken met royale overstek vormen de villa's en appartementen typische voorbeelden van de tropische bouwstijl.
Zo houdt het dakoverstek de gevels goed koel door de schaduw die het biedt.

Volkomen ingesteld op het leven buiten, hebben de woningen een royale porch (veranda) waar de wind op aangename wijze natuurlijke verkoeling biedt. Ook de indeling van de woningen is gericht op buiten leven, met onder meer een keuken die grenst aan de porch.

Lanschappelijke inrichting
Boca Gentil ligt op een unieke, natuurlijke locatie direct aan zee. Bij de landschappelijke inrichting van Boca Gentil is rekening gehouden met deze uitzonderlijke ligging.

Naast wonen, biedt Boca Gentil haar bewoners ook volop de ruimte om te recreëren op eigen terrein. Onder andere in de gezamenlijke sportfaciliteit, een ruim en veilig speelterrein voor de kinderen en op het privé strand met zwembad. Ook komt er, direct grenzend aan het terrein van Boca Gentil, een commercieel centrum met ruimte voor winkels en restaurantjes. Dit is ook voor publiek toegankelijk, maar wordt afgesloten van het woongedeelte. Voor wandelen is volop gelegenheid. De wegen door Boca Gentil zijn dusdanig ontworpen dat hard rijden onmogelijk is en de veiligheid van voetgangers en kinderen gegarandeerd is. Door het materiaalgebruik krijgen de wegen een natuurlijke uitstraling. De wegen worden verlicht met zogenaamde oriëntatie verlichting.

Duurzaamheid
Om de schoonheid en natuurlijkheid van Boca Gentil en Curaçao te behouden, is duurzaamheid een factor van groot belang. Dat wil zeggen dat er zo veel mogelijk milieuvriendelijk en energiezuinig gebouwd en gewoond wordt.

Milievriendelijk
Bij het ontwikkelen van het terrein is alle begroeiing van waarde in kaart gebracht en wordt, voor zover mogelijk, behouden. Nieuwe bomen en planten worden uitsluitend geplant als ze goed kunnen groeien zonder (of met minimaal gebruik van) bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Dit voorkomt verontreiniging van het grondwater en aantasting van de zeekoralen.

Water is schaars en kostbaar op Curaçao. Om zo efficiënt en zuinig mogelijk om te gaan met water, wordt een aantal maatregelen genomen. Er komt een waterzuiveringsinstallatie om afvalwater opnieuw te gebruiken. Deze installatie reinigt op biologische wijze het afvalwater. Dat water wordt vervolgens hergebruikt voor irrigatie van de groenvoorziening

De villa's
Op Boca Gentil staan 109 wooneenheden: tropische, luxe en comfortabele villa's en appartementen. De woningen variëren onderling in grootte, indeling en ligging. Het comfort is uit te breiden met een aantal opties zoals een zwembad, buitenkeuken en carport.

Daarnaast bevinden zich op loopafstand:
 • de zoutpannen van Jan Thiel

 • Zanzibar Beach & Restaurant
  Een stijlvol bar-restaurant. Zoals de naam als aangeeft, straalt ons restaurant de warmte en gezelligheid uit van Oost-Afrika de menukaart is internationaal, met heerlijke gerechten, zowel voor de lunch als het diner. In combinatie met de vele activiteiten en bedrijfjes op strand van Jan Thiel Beach is Zanzibar een fantastische plaats voor een heerlijke invulling van uw dag!

 • Tinto
  Tinto heeft als inspiratie Argentinië. Met exclusief vlees uit Amerika, Black Angus, van de beste kwaliteit, die wordt gecombineerd met de verfijnde Franse keuken. Alle vlees- en visgerechten bij Tinto worden bereid op een houtskool vuur in de fraaie open keuken. Uw chef de Cuisine, Franky Vandierendonck en restaurant manager Susan van Haperen staan samen garant voor een unieke en smakelijke beleving.

 • Zest
 • Looking for palm beach, wind in your hair, your feet in soft white sand or laying in our infinity-pool?
  Come to the beach of Zest! Relax on a comfortable beach chair under green palm trees and let yourself be pampered by our friendly staff.
  From 16:00 to 21:00 you are welcome at the Beach Grill and every Friday night is 'Lobster Fest' from 19:00! Zest Beach Café is open every day of the week, from 9:00 to 23:00.

 • Duikschool Scubadoo
 • Een PADI 5* center. Scuba Do is uniek door haar directe ligging aan het water. Vanuit je hangmat zie je de tropische vissen zwemmen.

  De PADI instructeurs van Scuba Do staan al jaren bekend om hun gedegen en veilige manier van les geven. Service, persoonlijke aandacht en veel gezelligheid zijn bij hen 365 dagen per jaar vanzelfsprekend. Duikschool Scuba Do is ook de plek voor duik- en snorkelmateriaal: Scuba Do is een full-service duikschool!

Nabij gelegen restaurants
 • EQUUS ' YOU MUST TRY '
  Every Friday and Thursday from 17.30 till 23.00 serving skewers beef and chicken in a simple setting.
  Caracasbaaiweg, first turn to the right after Caribbean moving service driving from Willemstad.

 • De Kleine Wereld
  Op het meest verrukkelijke plekje op het eiland, aan het Spaanse Water, ligt restaurant De Kleine Wereld. In een romantische setting, onder de tropische sterrenhemel en met uitzicht over het water, geniet u op een comfortabel, drijvend, terras van goed eten en goede muziek.

  Een ideaal moment om uw favoriete cocktail te bestellen en een keuze te maken uit het verrassende menu dat wij aanbieden. De Kleine Wereld verzorgt uw avond in een natuurlijk tropische atmosfeer, tegen vriendschappelijke prijzen.
  Shuttle bus beschikbaar. Tel: +(5999) 747 5555

 • Maxim's
 • Op een prachtige locatie, bij de rotonde aan het einde van de Caracasbaaiweg, pal aan het Spaanse Water vind je Maxim’s Restaurant, lounge & bar. Op een plek die volgens velen gerekend mag worden tot één van de best bewaarde geheimen van Curaçao. Onze specialiteiten zijn voornamelijk verse vis die dagelijks aangevoerd wordt door lokale vissers uit het naastgelegen vissershaven.

  Al onze vleesgerechten worden gegrild op de lavagrill en onze pizza’s komen uit de steenoven. Daarnaast werken wij met dagverse producten en kruiden die komen uit de tuinen van Curaçao. Met een heerlijk verkoelend zeebriesje is het dubbel genieten van het fantastische, weidse uitzicht op het naastgelegen vissershaven.

Willemstad
Het culturele en economische centrum van het eiland, ligt op zo'n 15 minuten rijden.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.