Coral Estate 534 - Van Olst Real Estate Curaçao
English Van Olst Real Estate Curaçao

Coral Estate 534

Zeer mooie kavel met bijna 360 graden uitzicht.

Coral Estate 534 (1 van 7):  Uitzicht
Coral Estate 534 (2 van 7):  Uitzicht
Coral Estate 534 (3 van 7):  Coral Estate
Coral Estate 534 (4 van 7):  coral beach
Coral Estate 534 (5 van 7):  Habitat Hotel
Coral Estate 534 (6 van 7):  Coral Estate
Coral Estate 534 (7 van 7):  Habitat Hotel Pool
 
Vraagprijs   ANG 579.000    k.k.
Terrein   ca. 6.030 m2 eigendom
   
   
   
   
     

Meer informatie?
Naam  
E-mailadres  
Telefoon  
Vragen / opmerkingen
  

Coral Estate 534

Coral Estate Algemene informatie

Waarom Coral Estate
Verblijven op Coral Estate is iets heel bijzonders.

U komt ‘thuis’ in een leefomgeving die aangename luxe en Caribische natuurpracht moeiteloos met elkaar combineert. U geniet er in stijl van helder turquoise water, verkoelende zeewind en een betoverende exotische setting.

Op Coral Estate leeft u op een unieke, veilige plek waar u zich al snel thuis zult voelen. Met een verblijf op Coral Estate kiest u voor rust, ruimte en veiligheid.

Voor hen die op zoek zijn naar een eigen huis in de Caribbean, is er een grote gevarieerde keuze aan kavels met adembenemend zeezicht om uw eigen droomhuis te bouwen. Schitterende ontwerpen en kant en klare villa’s kortom voor elk wat wils.

Lokatie
Coral Estate ligt aan de zuidwestkust, op een half uur rijden van het vliegveld Hato en Willemstad. Een schitterende natuurlijke omgeving aan zee en aan de salina (binnenmeer), grenzend aan zoutpannen waar flamingo’s hun voedsel vinden.

Het totale project meet 350 ha, waarvan slechts 30% wordt bebouwd, en een kustlijn van maar liefst 3 km.
De uitgestrekt-heid van Coral Estate met veel groen en royale kavels bieden de bewoners en toeristen veel rust en ruimte. Het natuurlijke niveauverschil zorgt er voor dat men vanaf alle percelen (eigen grond, geen erfpacht) ook werkelijk vrij zicht heeft op de Caribische zee. Stedenbouwkundig
De bebouwing varieert van tweede woningen (met verhuur-mogelijkheden) tot zeer riante villa’s voor permanente bewoning. De speciaal voor Coral Estate vastgelegde bouwvoorschriften garanderen een verantwoorde ontwikkeling in de totstandkoming van de te bouwen woningen hiermee wordt tevens het aanzien en de kwaliteit van het totale resort bewaakt.

Vereniging van Eigenaren
Iedere eigenaar is lid van de Vereniging van Eigenaren welke de gemeenschappelijke belangen behartigd. Zo draagt zij zorg voor de 24-uurs beveiliging, onderhoud van gemeenschappelijke (groen-) voorzieningen, waakt over naleving van de voorschriften en wijst de beheer- en verhuurorganisatie aan. Naast bovenstaande villa's zijn er ook nog terreinen te koop.
Vraag vrijblijvend naar een overzicht.

Bent u geďnteresseerd, neem vrijblijvend contact met Van Olst Real Estate.ons op.

Stranden
Coral Estate ligt nabij diverse stranden, waaronder:
Daaibooibaai
PortoMari
Cas Abao


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.